Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Händer

Först händer som spjärnar mot väggen

fattar den tid som passerat

dörren skapar ett våldsamt ljud

hjärtat ackompanjerar

i baktakt


kontakten är urdragen

lamporna släcks när stjärnorna

sjunger finstämt till jordarnas hymn

och hela du är nu

en enda stor metafor

inte längre här


jag

står med tomma sänkta händer




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-03 20:47



Bookmark and Share


    ordskalv
Förlusten av då. Frågetecknen kring nu. Rädslan för framtiden.
2014-06-03
  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon