Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista gången.

Orden sliter i mitt kött.
Själen blöder.
Allt var en lögn och allt var falskt.
Tiden saktar ner, blodet droppar.
En sista suck när elden slocknar.
Borta.




Fri vers av Vitalis
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-04 08:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vitalis
Vitalis