Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Castor och Pollux!

Castor och Pollux

Så klart era ljus värmer

 

Det visar oss till liv

Med fagra färger

 

Kontakten till en annan värld

Vad är resan för er värd!




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 197 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-06-04 16:38



Bookmark and Share


  anits VIP
Fint och tänkvärt skaldat.
2014-06-10

  Lindha W Gustavsson
Den gillade jag - skall läsa den igen!
2014-06-08

    ej medlem längre
Spännande och fascinerande tanke!
2014-06-06

    Dan Myrbeck
Undrar om människan kommer att kunna åka till närmaste stjärna någon gång?
2014-06-05

  Ingrid Trolle
De vackra tvillingarna
omgivna av sitt hov
i form av röda stjärnor.
Vacker förmedlat och
skaldat.
Det är själva resan som
är värdet.
2014-06-05

  louisegirl
Så vackert!
2014-06-04

  Angel of love
Väldigt fin.
2014-06-04

    ej medlem längre
Vacker är stjärnans ljus.
2014-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin