Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt du sa var lögn.

Hur enkelt det måste vara, att ljuga med ett leende.
Hur simpelt det måste vara, att låtsas och luras.
Hur stärkande det måste vara, att krossa en annan under din häl.

Hur hemskt det måste ha vart, varje stund hos mig.
Hur kallt det måste ha vart, alla nätter vi hade.
Hur svårt det måste ha vart, att inte råka avslöja sanningen.

Hur skönt det måste vara, att vara du.
Hur ont det måste göra, att vara jag.
Hur sorgligt det måste vara, att jag fortfarande älskar dig.




Fri vers av Vitalis
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-04 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vitalis
Vitalis