Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fötterna i fler världar

 

 

Jag står med fötterna 

i två världar.

En verklig

och en i en drömvärld.

 

I den verkliga världen

finns du

i drömvärlden finns du även där.

 

I verkliga världen

tillhör du någon annan 

i drömvärlden

finns bara du och jag.

 

Ur vilken av de två världarna

ska jag stiga ur?

 

Kanske ska jag kliva ur båda

och ställa båda fötterna

i fantasivärlden.

 

Se vem som finns

i den!

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-04 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP