Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I natt ska jag göra dig kåt

I natt ska jag göra dig härligt kåt

Provocera dig till bristningsgränsen

Ge dig vad du tål

 

Klänga mig fast på dig likt en kardborre

Kittla dig med fjädrar

Hälla honung över din fjuniga mage och ta ett smakprov

 

Hälla grädde över ditt stånd och suga dig ren

och låta grädde och sperma blandas

likt ett kulinariskt grovhångel på min tunga




Övriga genrer (Kåseri) av Connie
Läst 266 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-06-04 23:12



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
wouser ;)
2014-06-09

  Lehva VIP
Go for it Connie:-)
2014-06-06

  Stefan Viljehammar
Blink blink...
2014-06-05

    Dan Myrbeck
Ord och inga visor!
2014-06-05

    ej medlem längre
Ojojoj! Connie, du behärskar verkligen konsten att skriva hett. Det är så man känner avund för den mannen som får bli äten på det viset.
2014-06-05

  Hans Christian
Jösses - Connie! Se till att mannen i fråga genomgår en stor hälsokontroll först. Verkar underbart farligt. Bravo -vännen!
2014-06-05

  Angel of love
En man blir riktigt glad i natt,känner jag ;)
Härligt Connie
2014-06-05

  stig wikman
Det räckte med den
här texten .
Varken grädde eller
honung behövdes.

MÅNGA KRAMAR
OCH APPLÅDER.
2014-06-05

    ej medlem längre
Rätt på..bra text !
2014-06-04

  M M Mannheim VIP
Hittar du mig så är du välkommen!
2014-06-04

    ej medlem längre
Baby, jag bokar biljett nu. ;)
Het text som får blodet att rusa.

2014-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie