Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan dig i dag

 

 

Så går en dag ur vår tid

och kommer inte tillbaka.

Kanske kan vi återkomma

till den

i en annan dimension.

 

För se om vi kan ses

i den dagen, i den dimensionen.

Dagen som nu går till ända

sökte jag efter dig

men fanns dig inte.

 

Var jag inte intressant längre 

väntade jag för länge

med att ge dig det du ville ha.

 

Spelade du bara ett spel

utan spelmarker.

Eller en melodi

utan text med mitt namn.

 

Får se i morgondagen

om du finns där

eller så finner jag dig

med någon annan.

 

Men bara att jag 

får ett svar.

 

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-06-04 23:25



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Bättre att veta än att hoppas förgäves...lite uppgiven känsla...
2014-06-06

  Angel of love
1 dag är ingenting. Ge inte upp hoppet!
2014-06-05

  Rise Little One
I morgon är en annan dag.. Då ge inte upp hopet..
2014-06-05

    ej medlem längre
Låter lite sorgsen?
2014-06-04
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP