Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

noll blir det ju aldrig..

men nästan
känns skönt
lite som föddas på nytt
tänkt ju som ni vet här att det lixom inte skulle vara nödvändigt
men
HADE FEL
jobbigt såklart
men nu vi lever inte sen så lika bra att erkänna på en gång
vem vet vem där på andra sidan som vill ta emot mig sen annars
man har ju lixom lärt sig att viss framförhållning ändå lönar sig
även om NUUUUUET är det som är
som om det vore så jävla enkelt
man måste ju ändå tänka att man lever imorgon
se efter sig själv och välja rätt
nuet är ju viktigt såklart
lever på och just i det hela tiden
men blir GALEN på människor som missar poängen med det och på något vis tror att bara närvaro i nuet finns så...
vi finns ju faktiskt
(om vi inte dör då vilket vi ju oftast inte gör även om det kan hända NU)..
men om vi inte dör så måste vi ju ändå finnas närvarande med ÖPPNA ögon utan skygglappar även om det vore skönast
men när det gäller världen så förlorar vi bara
när det gäller personligt så
är jag dålig
men hittat
tänker försöka och kämpa
eller låta flödet jobba rätt och våga
naiv
är fint




Fri vers av kråkan VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-05 01:06



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra!
2014-06-13
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP