Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleken är själens tandvärk


Det är just det

 Det är just det

utanpå ser jag ut som vanligt

ingenting konstigt hörs eller syns

Men min längtan äter på själen

du inte är här

 




Övriga genrer (Kåseri) av Connie
Läst 155 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-06-05 23:18



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Frustrerande känsla
2014-06-09

  Lehva VIP
Så bra beskrivet. Och jag känner igen mig. ..
2014-06-06

  Marita Ohlquist VIP
Även förväntansfull längtan kan skapa oro.
2014-06-06

  WyS VIP
Just så!
2014-06-06

  M M Mannheim VIP
Texten under bilden är underbar. Som en titel till en Ingemar Bergman.
Din dikt säger lika mycket den också. Som läsare undrar man vem "du" är?
2014-06-06

    ej medlem längre
Längtan - denna helvetiska plåga som på något konstigt sätt blir värd all smärta när lyckan väl kommer till ens famn...
Bra skriven text med intressant format!
2014-06-06

  Alva Johnsson VIP

Någon har skrivit:
Längtan blev vår arvedel.
Ibland kan den vara nog så ljuvlig.
2014-06-05

    ej medlem längre
Jag är alltid här <3
:))
2014-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie