Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Du har allt jag behöver

 

Älskling~

 

Jag vill inte väcka dig

 

Så jag viskar tyst

i ditt öra

 

Älskling~

 

Du är min natt

Du är min dag

Du är min himmel

Du är mitt hav

 

Du är allt jag behöver

med dig

Min älskling~

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-06-06 12:00



Bookmark and Share


  agneta pichler
kärlek <3
2014-06-28

  Bo Himmelsbåge
En härlig kärleksviskning i någon älskads öra!
2014-06-12

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
jamen ! väck mig då nån gång.
2014-06-11

  Alva Johnsson VIP

Kärleksfullt från hjärtat.
2014-06-11

  Lars Hedlin
Kärlek på högsta nivå!
2014-06-09

    ej medlem längre
Underbara kärleksord i din vackra text..
2014-06-09

    Dan Myrbeck
Vacker text!
2014-06-09

  anits VIP
Så vackert och kärleksfullt!
2014-06-07

  bumerang
Det bubblar av känslor i din text.
Jag skulle kunna skriva "under".

2014-06-06

  Angel of love
Kärleksfullt vackert.
2014-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP