Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt har en lösning......


Kärleksförtroende.

Ibland tittar
jag på
mina barn
och tänker:

"Gör bort er
hur jävla mycket
som helst i livet
men lova
att alltid 
vara ärliga
och berätta
om något 
gått snett

så löser vi det."




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 706 gånger och applåderad av 42 personer
Publicerad 2014-06-06 14:31



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Har alltid sagt detsamma till mina barn. Bra text är det
2023-01-07

  Maiah VIP
Så bra... intressant nog hade jag ett sånt samtal med min son nyligen
2017-02-05

  Ninananonia VIP
Klokt och bra.. och så får man hoppas att de gör det men säkert har de en och annan hemlis... :)
2016-06-06

  Hanna Mari Wallin
så skriver en




Trygghet och ovillkorlig kärlek genom lyser dina ord

vackert och varmt








2015-09-09

  Hanna Mari Wallin
helt rätt...instämer helt och fullt


2015-08-05

  Åsa Njunjes
Kändes tryggt och förlåtande. Sådant som skapar tillit i känslan.
2015-05-28

  soligajag_1 VIP
Åhh, vilken underbar kärleksförklaring
till barnen!!
Visst ska man stötta sina barn.
2015-04-26

  Bibbi VIP
Gillar.
2015-04-22

  Connie
Precis så, det är tillit!
2014-07-02

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket bra skrivet...det är bättre att de själva berättar, än att man ska få reda på det på annat håll...har man barn, så ska man alltid finnas för dem, oavsett vad som händer...
2014-06-07

  Peter Stjerngrim VIP
Ju mer jag läser av dig
desto mer växer du som människa
för mig!
2014-06-07

  Teresia Ridell
Så fint !
Ja så länge hjärtat är med (och det är det ju alltid för ens älskade barn) så finner man en väg.
2014-06-06

    ej medlem längre
Bra tänkt, sagt och skrivet !

Ger vi våra barn förtroendet
så växer de som människor
och lever efter det enkla och
rätta.

Tittar ofta på mina barn och
tänker samma och är glad
att det verkar i praktiken,
vardagen.

Finns inget annat än det som
är rätt. Rätt blir enkelt, enkelt
är rätt.

Att själv vara ärlig och stå för
sina bortgjordheter som vuxen,
som förälder är en fantastisk
egenskap som du lätt smittar
dina barn med.

Det är SÅ det ska vara !

Allt går att lösa på något sätt.
2014-06-06

  aol
Så ska det ju varA
2014-06-06

  Maria Natasja
VÄLDIGT bra!!!
Så ska det vara...

Kram
2014-06-06

  Angel of love
Har jag sagt till mina med.
Vill att de ska lita på min kärlek och att de ska våga stå för sina snesteg.

2014-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP