Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En hyllning till Jerusalem som en internationell stad öppen för alla folk och alla religioner.


Templets murar

 

 

En dag snart

ska åter resas murarna

till ett tempel på tempelberget

i Jerusalem.

 

Åter ska det resas

för Guds utsedda folk.

 

Himmlen ska öppnas sig

när templet åter står färdigt

som en hyllning till Herren

som skapat allt.

 

Gud ska glädjas ur himlen

och välsigna templet

för Hans folk.

 

Från nu och till

alla tider ska det stå

till tidens ende.

 

All avgudar dyrkan 

ska försvinna som öknens sand

när en virvelstorm drar fram.

 

Guds folk ska åter resa sig

ur aska och hatets makter.

Templet på tempelberget

i Jerusalem

ska åter resa sig mot skyn.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-06 14:59



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det finns bara EN sanning.
Det kommer att visa sig i den yttersta domen.
Men då är det redan för sent.
Tänk på att det även kommer att komma en falsk Messias, Antikrist.
Han kommer att sätta sig i Guds tempel och PÅSTÅ sig vara Gud. Han kommer att förföra MÅNGA.
Redan nu är han verksam genom sin antikristliga ande. Det ser vi bl a i den romersk-katolska kyrkan och hos frimurare och new age.
2014-06-06
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP