Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till ljusa vänner i mörka stunder.


En strimma av hopp.

En manglad kvarvara i sitt egna blod, en skymf mot den som en gång där stod.

Sorg, hat, smärta och uppgivelse.

"Pizza?", frågar du, en hand utsträckt och ett värmande leende.



I sista timman gav du mig ett fäste.
Jag överlever.




Fri vers av Vitalis
Läst 205 gånger
Publicerad 2014-06-07 01:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vitalis
Vitalis