Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken kan dra åt helvete

Kärleken kan dra åt helvete

Jag har ätit upp den 

den stillade ändå inte min hunger

 

Uppfläkt intill smärta är kärleken

och ändå, utan fras

har jag förvandlat den till dåtid

 

Känslor sammansmälta

närhet, trygghet, ömhet intill sanslöshet

ekar i tomheten

 

Poesi i katastrofens öga är inget som underlättar

Kanske blir det till och med

svårare att överleva




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Connie
Läst 239 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-06-07 04:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark som attan och berör...
2014-06-09

  Marita Ohlquist VIP
Väcker tankar!
2014-06-08

    ej medlem längre
Hänvisar till min tidigare kommentar.
Kasta dig över smörgåsbordet, det bara väntar på dig. Han skulle förmodligen inte vänta på dig om förhållandet vore det omvända. Lycka till!

2014-06-07

  Lehva VIP
Kärleken måste dra åt helvete ibland. Men det gör ont. Så ont att vi som står bredvid och tror att vi vet hur smärtsamt det är har glömt. Annars skulle vi aldrig våga älska igen.
2014-06-07

  Alva Johnsson VIP

OK Låt den dra!
Men öppna upp för en ny.

2014-06-07

  aol
äkta kärlek kan såras men aldrig raderas,
2014-06-07

    ej medlem längre
Starka ord som fångar hur kärleken kan bli smärtans knivsudd.
2014-06-07

    ej medlem längre
Stark!
2014-06-07

  ULJO
Kärleken är redskapet för fred och frihet utan den ingen existens för den goda människan. Men väl värt en diskussion huruvida den ska dra åt helvete eller inte.
2014-06-07

  M M Mannheim VIP
Kärleken som brandfackla låter som het kärlek!
2014-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie