Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möte i trappan

Vi skulle gå med soporna och på promenad -
familjen:
Maken, jag och hunden.

En gammal granne,
vanligen sur och arg
gratulerade mig till att jag såg så frisk ut.

Jag log,
i stunden tacksam,
men noterade att han luktade urin och vin
och kände mig egendomligt
förolämpad.




Fri vers (Prosapoesi) av kirsti ylinikka VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-06-08 08:57



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Med all rätt!
2014-06-08
  > Nästa text
< Föregående

kirsti ylinikka
kirsti ylinikka VIP