Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Om jag måste

 

om jag blir tvungen att välja

vilken väg jag ska ta

 

så blir det inte den okända vägen

även om det ibland verkar lockande

 

den välkända vägen

med allt det som jag känner igen

blir den jag väljer om och om igen

 

hur mycket den okända vägen lockar

så är den inget för mig

 

jag vill för alltid gå den välkända vägen

där hör jag hemma där vill jag stanna

tills allt är slut en gång

 

 

anits 8 juni 2014




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-06-08 09:00



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra starkt och i beröring
2014-06-09

  ResenärGenomLivet VIP
Trygghet vill man ha, det är då säkert...
2014-06-08

  poetryGirl
Berörande
2014-06-08

    ej medlem längre
Vackra och sanna ord!

Bokmärker!
2014-06-08

    ej medlem längre
Men ibland väljer vi något nytt å lovande fast vi säkrar...
2014-06-08

  Bibbi VIP
Tankarna känns igen.
2014-06-08

  Larz Gustafsson VIP
Profeten Jesaja talar om forntidens stigar.
Jag tänker faktiskt, även om jag avskyr sport, på Vasaloppets devis: "I fädrens spår".
Där bör vi som kristna färdas, i pionjärernas fotspår. Inte vika av från den väg Bibeln klart anvisar.
2014-06-08

  Anya VIP
Det kända eller det okända. bra att diktarjaget vet vad hen vill. Kanske är det olika, olika perioder i livet också. Tänk när man är nyfödd, då är ju ALLT den okända vägen.
2014-06-08

  aol
Det är genom dom okända vägarna man värdesätter dom kända efter kaos förvirring kommer visheten,
2014-06-08
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP