Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En underbar resa

 

 

Jag reste nerför ett vackert landskap 

hade passerat mellan två runda kullar

och kommer ner på böljade ängar.

Det var en resa som en underbar 

upplevelse.

 

När jag kom ner till deltat

och mellan två landtungor 

fanns den ljuvligaste källa.

Det var nästan som en sexuell 

upplevelse att efter en lång resa 

får njuta vid detta underbara utflöde.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-06-08 09:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP