Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammalt citat


En äkta vän

En äkta vän är den som ser sorgen i dina ögon

medan alla andra tror på ditt leende




Övriga genrer (Aforism) av Connie
Läst 375 gånger och applåderad av 42 personer
Publicerad 2014-06-08 22:48



Bookmark and Share


  stig wikman
OJ .
Jag har glömt att
kommentera denna .

Ett måste .
Ty jag är en äkta vän ( till dej )
KRAM.
2014-06-14

    ej medlem längre
Det här är gammalt och inget ni själv skrivit. Tycker att det borde ni nämna i ingressen eller så.
2014-06-10

  Bibbi VIP
Grattis till ännu en placering:
"MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA"!
2014-06-10

    ej medlem längre
Jäklar, den här var bra - grattis till placeringen! Svårt att säga annat..
2014-06-09

  Lars Hedlin
JA just så...kram..<3
2014-06-09

    Dan Myrbeck
Kloka och vackra ord.

Ja tror den skulle passa som aforism.
2014-06-09

    Zernatiah
<3
2014-06-09

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-06-09

  Bibbi VIP
Så sant.
2014-06-09

  Lehva VIP
Så är det. Klokt och dessutom vackert formulerat.
2014-06-09

  Marita Ohlquist VIP
Kan icke formuleras bättre!
2014-06-09

  WyS VIP
Ja, då är du välkänd!
2014-06-09

    ej medlem längre
Bravo! Det är de äkta vännerna som frågar "Hur mår du?" och inte lyssnar till ens ord utan hur man säger dem.
2014-06-09

    ej medlem längre
...om man ser igenom leendet....på insidan...
2014-06-09

  Magica VIP
Mycket väl skrivet på få rader, bra!
2014-06-09

  Stjärnöga
Det är de enda som räknas
de vars axel väts av
dina tårar och delar
din glädje..
Så vackert skrivet <3
2014-06-09

  Angel of love
Och det är då man bör finnas där.
2014-06-09

  M M Mannheim VIP
Det andra underbara visdomsordet i kväll. Du är på gång, härligt!
2014-06-08

  Eliza-69
Sanna ord..
2014-06-08

  aol
Så sant, tänkte på att sorgen är priset man får betala för alla lyckliga år många människor fick tillsammans,
2014-06-08

    Birgersdotter VIP
Just så-någon som ser dig
2014-06-08

  ULJO
Så sant
2014-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie