Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om någon kunde säga NEJ


Själva helvetet skulle rämna
Om någon kunde säga Nej


Ingen kunde säga Nej
När 4miljoner själar brändes

Men likgiltigheten är nog det stora
Brottet mot oss

Som fortfarande lever!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 105 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-09 02:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt