Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min bästa vän springer nu i sin hundhimmel

Lucky springer nu i sin hundhimmel. Vila i frid bästa vän!

Inne i skogarna håller de äventyrslystna till
på den stora ängen springer alla som vill
Mest de långbenta som älskar att bara springa
andra ser till att härlig hundsång genom skogarna klinga.

Några har till uppgift att valla in oss när det är fest
småhundarna är de som har det allra bäst
de vaktas av de större, alla tas omhand
Varje hund har en egen uppgift i vårt härliga land

För att komma in i hundhimlen finns det vissa krav
någon ondska och egoism vill vi inte veta av
Man måste vara trofast, ärlig, glad och snäll
Dessutom beredd att dela med sig av sin fäll

Om någon behöver sällskap, ska man kunna ta sig tid en stund. Kort sagt: För att bli insläppt måste man vara hund…

Text: Okänd




Övriga genrer (Kåseri) av Connie
Läst 289 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-06-09 10:57



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Styrka är att undvika säga nåt om sådana människor som Larz' kommentar, men jag misslyckas gärna någon gång. Herregud L.G.,om någon skriver en text om sin bästa vän som nu springer i sin himmel, sin hundhimmel, så är det väl så!! Kan du inte hellre låta bli kommentera.
2014-06-09

  Larz Gustafsson VIP
Det finns ingen himmel för djur.
2014-06-09

  Lehva VIP
Tufft för oss människor att platsa... i hundhimlen...
Hoppas Lucky har det bra där uppe. ..det är jag säker på att han har:-).
Vackert skrivet.
2014-06-09

  Lars Hedlin
Känslan berör djupt ...stor varm kram till dig!
2014-06-09

  M M Mannheim VIP
Det är alltid sorgligt när någon går bort som man älskat, människa eller djur.
2014-06-09

    Dan Myrbeck
Alltid väldigt tråkigt att mista ett älskat husdjur.
2014-06-09

    ej medlem längre
Beklagar verkligen, kram
2014-06-09

    ej medlem längre
Väldigt fint. Att förlora sin bästa vän är så svårt...
2014-06-09

    ej medlem längre
Berörande vackert....
Svårt att mista sin älskade vän...
2014-06-09

  louisegirl
Så fint om hundhimlen <3
2014-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie