Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Siffror

 

 

1

2

3

4

5

6 9

7

8

9

0

Det här förstod nog ingen men det är

inte meningen heller.

Men det har inger med snusk och porr

att göra.

Om nu någon tror det?

Tänk vilken fantasi ni har!




Fri vers (Fri form) av M M Mannheim VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-09 16:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Om du utgick från att vi har de fantasierna säger det väl i så fall mer om dig än om oss.
2014-06-09

  Flicis VIP
tack för leendet och nä, jag förstod inte
2014-06-09
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP