Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utvecklas inte

Det sägs att sinnet är som fallskärmar

de är bäst när de utvecklas

Jag utvecklas inte, jag är 




Övriga genrer (Kåseri) av Connie
Läst 175 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-06-10 13:12



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Underbar men jag tänker mig att du verkligen reflekterar och analyserar. Du utvecklas. ..för det gör dina texter:-)
2014-06-10

  Per "Läsaren" Sörqvist
som något mer levande
2014-06-10

  Lars Hedlin
JA undra vad som är bäst igentligen!?
2014-06-10

    Dan Myrbeck
Ja hade otur med mitt fallskärmshopp:

Fallskärmen skulle varit ordentligt packad.

Inte jag.
2014-06-10

    ej medlem längre
Jag undrar om de inte är bäst när de ÄR utvecklade, det är då de bär dig.
2014-06-10

  Marita Ohlquist VIP
Bra formulerat!
2014-06-10

  Per "Läsaren" Sörqvist
tänkvärt
2014-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie