Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helvetet

Tro det eller ej

men det är faktiskt

ett herrans liv

i helvetet




Övriga genrer (Kåseri) av Connie
Läst 181 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-06-10 14:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det viktiga är att man får håna kristna.

2014-06-11

    ej medlem längre
Förvisso slipper man frysa där, som Sten Wiking säger, men man svettas säkert väldigt mycket istället.
2014-06-10

  Lars Hedlin
JA sannt speciellt i ens eget.....
2014-06-10

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
men man slipper frysa där
2014-06-10

    Dan Myrbeck
Mycket bra!

Passar perfekt
som kåseri!
2014-06-10

    ej medlem längre
Det är det säkert, det är bäst att inte gå dit.
2014-06-10

  Angel of love
Då får man inte lugn och ro där heller. :)
2014-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie