Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ISO-certifiering

Det är ont om begåvat folk

men man kan ju inte vara överallt

 

 




Övriga genrer (Kåseri) av Connie
Läst 143 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-06-10 15:56



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Du behöver inte vara på två ställen samtidig för på den andra platsen finns ju intelligentian Jag!
2014-06-11

  Lehva VIP
Ha, ha... Det värsta är att jag tänker så ibland. Underbar!
2014-06-10

    ej medlem längre
Hihi, den var bäst!
2014-06-10

  Lars Hedlin
JA du vore man som bläckfisken eller som en cell i en cell i en cell i en.......;)
2014-06-10

  Marita Ohlquist VIP
Fullkomligt underbart!
2014-06-10

    Dan Myrbeck
Instämmer!

Ja public nyss en som ja tror passar dej perfekt
2014-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie