Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trassla inte till det

Fan vet om jag behållit 

min ungdom

eller bara stannat i utvecklingen

 

Trassla nu inte till saken

genom att komma dragandes med fakta

 




Övriga genrer (Kåseri) av Connie
Läst 150 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-06-10 16:37



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Facts make life
complicated.

/Dan Myrbeck
2014-06-11

  M M Mannheim VIP
Nej inte trassla till det utan vi ska lösa det åt dig! Jag tycker att du bär din ålder med vördnad, din ungdomliga ålder alltså!
2014-06-11

    ej medlem längre
Du är och skriver fantastiskt.
2014-06-10

    ej medlem längre
Ålder är bara en siffra. Är det inte så man säger?
2014-06-10

  Lars Hedlin
Bra att vara den man är just här just nu....
2014-06-10

  Marita Ohlquist VIP
Eftersom du skriver så bra så tippar jag på det första alternativet!
2014-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie