Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kalas, kongresser och jag vet inte vad man drar ihop så här i juni.


Bråda dagar i juni

Bråda dagar i juni som inför kalas. Inget får gå i kras utan allt ska klaffa och minsta detalj är viktig.

När det väl är dags för gästerna att komma så är man helt slut. Ut tittar ändå ett leende och ögon som inte orkar le men försöker ändå så värdinna man e´. 

Se där sitter någon ensam i ett hörn och verkar bortglömd. Här ska inte någon vara gömd och glömd och försöker para ihop denne med tvenne andra i samma situation.

Annars går allt enligt plan. Van efter många år på samma sätt och ändå är man rädd att det inte ska bli rätt.

Efteråt tänker man att det var ju ganska lätt om man slapp bekymra sig så inför. Dör gör man ju inte även om det skulle gå fel.

 

 




Fri vers av wildah
Läst 403 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-06-10 20:37



Bookmark and Share


  Rise Little One
Vilken omtänksam värdinna!
2014-08-15

    ej medlem längre
Känns igen lite:) En bra värdinna vill alla gärna ha, bra skrivet.
2014-07-01

  Lars Hedlin
JA att bara få vara i lugnet gör mycket!
2014-06-24

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, många har det stressigt nu med skolavslutningar och studentfester mm...fast det är kanske rätt trevligt ändå...
2014-06-12
  > Nästa text
< Föregående

wildah
wildah