Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Svarta bergen i Småland. Det sista är ett gammat citat.


Huvudet på skaft

Jag har huvudet på skaft 

antar att det är därför som jag 

inte låter hjärnan stiga mig åt huvudet

 

 




Övriga genrer (Kåseri) av Connie
Läst 159 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-06-11 19:26



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA konsten är att veta vilken man ska tänka med ibland ;)
2014-06-13

  Lehva VIP
Jag är nog lite trött men tre...?
:-). Ser två framför mig.
2014-06-13

  M M Mannheim VIP
Ja, vi är rika på hjärnor därför är vi så intelligenta!
2014-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie