Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farlig humor

Humor är ett slags vapen, den torra är den bästa

Men jag är inte så torr att jag går itu

om du inte skrattar åt mig




Övriga genrer (Kåseri) av Connie
Läst 195 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-06-11 20:17



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Humorn är viktig......
2014-06-13

  Lehva VIP
Ja. .humor kan vara ett vapen men vänner skrattar med. Fiender åt...:-)
2014-06-13

  Marita Ohlquist VIP
Fyndig formulering!
2014-06-11

  M M Mannheim VIP
Oj då får man börja hålla sig för skratt!
2014-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie