Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
känslor som styrs inombords av minnen


Tårar



Det förflutna hann i kapp mig ....
Tomheten kryper sig tätt, tätt intill
Tårar smeker mig och



ensamhetens täcke vaggar mig




Fri vers av Carola Viola Hedelius VIP
Läst 479 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-06-11 21:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jättebra skrivet, beskrivet
2014-06-15

  Ronny Berk
den känslan väl förmedlad , ja !
2014-06-13

    Anonym Ängel
Du har verkligen fångat en stark känsla som förmedlar genom denna texten.
2014-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Carola Viola Hedelius
Carola Viola Hedelius VIP