Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så lite det behövs för att


Fylla min själ



Den sena kvällshimlen stiger ner
och fyller min själ med sommar


Helena 2014-06-11




Fri vers (Fri form) av HelenaW
Läst 286 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-06-11 23:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hoppas det händer igen, lite senare 2019.
2019-02-10

    Birgersdotter VIP
Ljuvligt
2014-06-25

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är bara att andas in och fylla på...ljuvligt...
2014-06-12

  anits VIP
Underbart, det behövs så lite ibland.
2014-06-12

  stig wikman
OJ , SÅ FINT.

Fast i din själ lyser
nog solen förut .

KRAM FRÅN STIG.
2014-06-12

    ej medlem längre
Ja, ibland krävs det så lite!!!!

Fin!!!
2014-06-11
  > Nästa text
< Föregående

HelenaW
HelenaW