Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har du också känt


De små stenarna



Sakta vandrar jag längs vägen
stannar upp och lyssnar

hör hur livet brusar

Försöker förstå
hur kunde jag tillåta mig att trampas på

känner de små stenarna
som gnager under mina fötter

Kan inte låta dem stoppa mig
jag måste gå

Sårig

vandrar jag vidare


Helena 2014-06-11




Fri vers (Fri form) av HelenaW
Läst 258 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-06-11 23:49



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Starkt
2014-06-25

  anits VIP
Mycket bra och starkt skrivet.
2014-06-12

  WyS VIP
Bra beskrivet om livet och vägen vi tvingas vandra på och igenom!
2014-06-12

  stig wikman
Du skriver
som en
ÄDELSTEN .

KRAMÅAPPLÅD.
2014-06-12

  Angel of love
Text med stark vilja att ta sig framåt.
2014-06-12

    ej medlem längre
Fin..stark..
2014-06-11
  > Nästa text
< Föregående

HelenaW
HelenaW