Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skor i långa banor

Mockasiner

Skor för ladugårdsarbetare  

 

Lågskor

Skor för brandmän

 

Människor

Speciella skor för män

Pardon

Cykelskor 

 

Sköterskor

Skor för skoputsare

 

Svenskor

Fotbeklädnad för Sven

 

Danskor

Balettskor

 

Finskor

Bästa snyggskorna

 

Norskor

Skor för fiskare

 

Polskor

Varma fotbeklädnader

 

Skorsten

Skor som skaver 

 

Skorpioner

Skor med blommor




Övriga genrer (Kåseri) av Connie
Läst 163 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-06-12 01:57



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Här i Linköping har vi gått om


studentskor

!
2014-06-13

  Lars Hedlin
;) svåra val ibland
2014-06-13

  ResenärGenomLivet VIP
Hihihi...det var roligt...:-))
2014-06-12

  stig wikman
TÄNK .
Du ska då sko
dej på allt .

love you Connie.
2014-06-12

    ej medlem längre
Fyndigt! :)
2014-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie