Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack till Dan Myrbeck för tips om hur jag skulle utforma den: poeter.se/m


Varför?

Varför blir schackspelare jämt så sjuka?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De spelar ett spel 
med drag i! 


... och även om dom inte blir sjuka, 
så blir dom nog matta!




Övriga genrer (Kåseri) av Connie
Läst 204 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-06-12 03:04



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Blev fint!!
2014-06-16

  Lars Hedlin
Jisses stackarna ;)
2014-06-13

  Marita Ohlquist VIP
Fyndigt!
2014-06-13

  Lehva VIP
Ha, ha. ..:-)
Smart...äntligen får jag svaret:-)
2014-06-13

  Angel of love
Bara så bra ;)
2014-06-12

    ej medlem längre
Du hittar alltid förklaringar...

2014-06-12

  stig wikman
Ha , Ha , Ha .
Kul .
Du skriver som en
drottning , men
Jag är kungen , hm .

KRAM TILL DEJ , CONNIE.
2014-06-12

  Magica VIP
Denna var bra! (Kunde inte komma med något konstruktivt).
2014-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie