Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är så ärlig

Du är så ärlig när du ljuger

att jag ser det direkt




Övriga genrer (Kåseri) av Connie
Läst 229 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-06-12 03:23



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra! Rubriksättning i min stil.
2014-06-13

  Lars Hedlin
:) Klockren!
2014-06-13

  Marita Ohlquist VIP
Det är bra att "ha ögonen med sig"!
2014-06-13

  Lehva VIP
Underbar:-)
2014-06-13

    ej medlem längre
Hehe nej inget pokerfejs där inte.
2014-06-12

  stig wikman
Inget pokerfejs
där inte .

KRAM ÅÅÅÅÅÅ APPLÅD.
2014-06-12

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
En dålig skådis helt enkelt,eller en ärlig lögnare.
2014-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie