Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sol i vintertid - avskärmad från samhället.


Det är i dag...


Det är i dag...

”Vilken dag är det?

…det är i dag.”

- Älskar du mig?

- Jag älskar dig!

Solen skiner igen.

Johanne
Nyåret 2005/2006




Fri vers av Johanne Rydgren Rilje
Läst 190 gånger
Publicerad 2014-06-12 17:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje