Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan titel


se där står en människa
ja se där står en människa

vi lutar oss fram
vi skrattar
säger
låt oss peka på den lilla bilden
för att se henne större
liksom när vi i mörkret söker oss till dystopin
och äter katastrofer och död

så kvider vi

det gör ju ont suckar massan
bilden
bränner
skär

ty i henne

finns vi




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 108 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-12 21:31



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Fin, bra och finkänslig bild av oss själva genom den andre och hur vi hänger ihop med den märkliga värld som är just nu.
2014-06-13
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP