Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnans väntan

Denna väntan
Kvinnans väntan
måste ju leda till något.
Men jag sitter inte bara och väntar
Nej, jag gör nåt under tiden.

Låt mannen stödja mig
Ta emot det han har att ge.
Nån gång får jag ta emot också
Slappna av i hans närhet.

En kvinna kan inte bara ge
-- hon måste ta emot också.

Det handlar om att ge och ta emot.



Bohemen




Fri vers (Prosapoesi) av bohemen VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-13 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP