Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sårbar kärlek

 

 

Du sårar mig med din kärlek

men du har alltid plåster

med dig.

Så snart ser du inte mig

för all omplåstring.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-13 15:07



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Ingenting kan såra som kärlek!
2014-06-14

  Connie
Intressant vinklat!
2014-06-13

  Angel of love
Fy berörande fint.
2014-06-13
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP