Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dyrköpt

Bensinen är så dyr
att vi gråter vid tanken




Övriga genrer (Kåseri) av Connie
Läst 167 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-06-13 17:33



Bookmark and Share


    jesse james
Fyndigt skriven/jj
2014-06-17

  ResenärGenomLivet VIP
Men ändå fortsätter vi att köra bil...
kul skrivet, men ändå tänkvärt...
2014-06-14

  Lars Hedlin
JA rena rama ång-esten
2014-06-14

  Lehva VIP
Ha, ha..
Den sparar jag!
2014-06-14

  Marita Ohlquist VIP
Det borde finnas gratis pappersnäsdukar på macken.
2014-06-13

  M M Mannheim VIP
Då får du gråta lite mer för nu ska de höja på grund av det i Irak.

Gör som jag gå över till diesel!
2014-06-13

  Nolltillhundra
Haha, kul!!
2014-06-13

  stig wikman
Det var fanken
ett bra sätt att
använda ordet tanken.

KRAM. SW.
2014-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie