Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag i Norge


Se inte så sur ut

Se inte så sur ut

för du vet aldrig vem

som kan bli förälskad i ditt leende




Övriga genrer av Connie
Läst 174 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-06-13 20:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så sannt bra skriftat!
2014-06-14

  Lehva VIP
Vilket fint foto. Och vilken underbar text!
2014-06-14

  Magica VIP
Fin bild på dig.
Personligen så hade jag dock tagit det mer som en komplimang om någon blir kär i mig som den person jag är, än i mitt leende, i denna redan så ytliga värld...
2014-06-13

  M M Mannheim VIP
Jag ler för fullt här på min sida av dataskärmen! Är du förälskad nu???
2014-06-13

  Marita Ohlquist VIP
Något att komma ihåg!
2014-06-13

  Ronny Berk
vem ? alla som ser ...
2014-06-13

  Annie b'larsson VIP
Vilken söt bild på dig!!
2014-06-13

  byggpoeten
En utomordentlig uppmaning, eller ett råd kanske jag ska säga:)
2014-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie