Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi passar ihop

Du och jag är som pusselbitar

vi passar ihop

men inte i samma pussel




Övriga genrer (Kåseri) av Connie
Läst 169 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-06-13 21:42



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Kanske i livets och universums pussel!
2014-06-14

    ej medlem längre
Men tänk vad spännande att blanda olika pussel och se vad som kommer fram! ;)
2014-06-14

  Lehva VIP
Smart uttryckt. Faktiskt nästan genialt:-)
2014-06-14

  Magica VIP
Bra, man måste kunna ha sitt eget liv med även om man är tillsammans med någon (min tolkning förstås. )
2014-06-13

  M M Mannheim VIP
Får man inte ihop ett pussel får man väl använda en kniv så att pusselbitarna passar.
2014-06-13

  stig wikman
HM , Synd .

Puzz ändå .
2014-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie