Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förr eller senare så rasar jag ihop

du måste sluta se dina demoner i mina ögon

du kan inte lägga andras felande på mina axlar

för jag är som ett gammalt hus
med spruckna fönster och bågnande tak

jag orkar inte bära oss båda




Fri vers (Fri form) av Afterthought
Läst 249 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-06-14 12:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre

Berörande insikter ...
bra ...
2014-06-14

  mickech
mycket fint skrivet om den inre styrkan som falnar.
2014-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Afterthought
Afterthought