Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Främmande språk

Du är vacker på ett främmande språk.
I dina ögons tystnad speglas världen
sådan den hade kunnat vara
om vi bara lyssnat på det obegripliga.
Du vet vad kärlek hette på det första språket
och vad det en gång ska heta på det allra sista.
I dina kupade händer bär du ömheten
från ett fjärran förflutet
över en bro av ord som alla betyder samma sak,
det enda ordet som verkligen betyder något.




Fri vers av Nitram P
Läst 151 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-14 16:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nitram P
Nitram P