Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välj att svara med kärlek

Kärlek betyder att vi utsätter oss för smärtan att bli sårad. Kunde det ske ett större mirakel än att vi för ett ögonblick såg med varandras ögon?

Nästa gång du är på väg att möta någon eller något med rädsla välj att svara med kärlek och du kommer att bli förvånad över resultatet!

 

 

 




Övriga genrer (Kåseri) av Connie
Läst 254 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-06-14 16:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tänkvärt och mycket bra skrivet!!
2014-06-18

  Lars Hedlin
JA så sant!
2014-06-15

    ej medlem längre
Ja möt upp med kärlek.
2014-06-15

  Marita Ohlquist VIP
Något att tänka på.
2014-06-15

  Lehva VIP
Ok..ska försöka:-). Fint skrivet!
2014-06-14

    ej medlem längre
Kärlek och vänlighet avväpnar onda ord.
Mycket bra!
2014-06-14

    ej medlem längre
Så väldigt goda råd. Tänk om fler kunde tänka så...
2014-06-14

  Annie b'larsson VIP
Goda ord, som bara för gott med sig. Jag utnämner dig till dagens Poet!
2014-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie