Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oskadd

Nu vet vi

Kärleken finns kvar oskadd

precis som när vi packade ner den




Övriga genrer (Kåseri) av Connie
Läst 187 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-06-14 21:08



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Precis som det ska vara. ;)
2014-06-16

    Dan Myrbeck
Bra jämförelse!
Om man inte "sliter på" varandra för mycket, finns "förrådskärlek" att hämta!
2014-06-16

  Anya VIP
härlig metafor, gillar nedpackningen. talande!
2014-06-15

  Lars Hedlin
JA ett evigt väsen...
2014-06-15

    ej medlem längre
Det var kanske lite skrynklig, men sånt kan ju lätt åtgärdas.
2014-06-15

    ej medlem längre
Det var väl allt för väl! Inget kan dra ned på stämningen som när kärlekek gått i kras?
2014-06-15

  Bjarne Nordbö
Ja, när den är tillräckligt stor finns den överallt. Som i väskan du nämner. Fint plitat om det stora nödvändiga.

2014-06-14

  Lehva VIP
Härligt att höra:-)
2014-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie