Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hel timme till sex

Om man går upp klockan fem

har man en hel timme till sex




Övriga genrer (Kåseri) av Connie
Läst 230 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-06-15 15:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ställer alltid klockan på 5.
2014-06-16

  Lehva VIP
Du lurar mig...jag får andra förväntningar av rubriken. ..:-)
Men jag älskar den och sparar den:-)
2014-06-15

  Lars Hedlin
JA det stämmer och på eftermiddagen gör man om det Kl 17 :)
2014-06-15

  M M Mannheim VIP
Har man sex fem i fem...är man feminist då?
2014-06-15

    ej medlem längre
Jepp, en hel timme. Och efter sex har man kuttrasju. ;)
2014-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie