Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klart jag är ute efter sex

Klart jag är ute efter sex

Ibland är jag till och med

ute efter midnatt




Övriga genrer (Kåseri) av Connie
Läst 204 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2014-06-15 15:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hehe...
2014-06-21

  Anya VIP
Här fick jag tänka....du är så fyndig! hihihi
2014-06-17

    Dan Myrbeck
Rolig - men ja anade redan i rubriken var vi skulle hamna! Både dina och mina läsare väntar sig det oväntade ...!
2014-06-16

    ej medlem längre
Du är modig du kvinna!:)
2014-06-16

  Peter Olausson VIP
Bra det, frisk luft behövs!
2014-06-15

  Lehva VIP
Pust...vågade knappt öppna den här dikten. ..men den var inte så farligt fuktig..:-)
2014-06-15

  Ljusletaren
Där satt den *skratt* /kram
2014-06-15

  stig wikman
Well .
Kommer några
minuter efter
tolvslaget.

KRAM TILL DÄJ .
2014-06-15

  Marita Ohlquist VIP
Fyndigt!
2014-06-15

  Lars Hedlin
JA jäklars..*ler*
2014-06-15

  M M Mannheim VIP
Sex efter midnatt är det en midnattsdröm...i alla fall enligt Shakespeare (lite förvrängt)
2014-06-15

  Per "Läsaren" Sörqvist
gav mig ett gott skratt
2014-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie