Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Skogsbrynet

 

skogsbrynet med sin lummiga grönska

hälsar mig välkommen

till skogen

och dess skönhet

 

tystnaden lägger sig som ett lock

över nejden

lugnet jag känner

återspeglar sig i mina steg

där jag vandrar bland tallar och granar

 

duvorna hörs kuttra

lommens läte hörs från tjärnen

en bit längre fram

naturen med sitt egna språk

gör mig timid känner mig ödmjuk

njuter av varje steg jag tar

 

tystnaden från alla vardagens ljud

är en lisa för själen

nu kan jag ta mig an

det som väntar mig

när jag kommer hem från min underbara

skogspromenad

 

anits 15 juni 2014




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-06-15 20:07



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Känslan känns igen.
2014-06-19

  ResenärGenomLivet VIP
Så gott att kunna vara i naturen och hämta nya krafter...fint berättat...
2014-06-17

  Eva Helene VIP
Känner så väl igen känslan av lugn här. Fint beskrivet!
2014-06-17

  Larz Gustafsson VIP
Jag tror vi är skapade för att leva nära naturen.
2014-06-17

    Dan Myrbeck
Mycket fin! Får mig att tänka på min dikt "Lövad lind".
2014-06-16

  Lars Hedlin
Mycket fint vännen .)
2014-06-16

  Fem hjärtan VIP
Du skriver så fint!
2014-06-16

    ej medlem längre
Ja, visst är det helande ...
2014-06-15

    ej medlem längre
Ja, jagbrukar gå längsälvenhär,men inte i skogen.Fint berättat!
2014-06-15

  Per "Läsaren" Sörqvist
man vill vara där!
2014-06-15
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP