Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku (dystert)

 

kvittret tystnade

himlen mörknade hastigt

allt förändrades

 

(c)tk.




Bunden vers (Haiku) av thyra
Läst 233 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-06-15 21:54



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen av detta så tänkvärda!
2014-06-20

  Lärling
Påtagliga och berörande ord.
2014-06-20

    ej medlem längre
Så minns jag att det var under en total solförmörkelse på 1950-talet. Och så kan det även kännas i livet. Din dikt ger många associationer
2014-06-16

  Lars Hedlin
Bra och intensiv!
2014-06-16

  Gunnel Eriksson VIP
Fin beskrivning av väderförändring.
2014-06-16

  Carl Mikael Fäldt
Aj!

Jag besvärjer alla goda makter-låt kvittret återkomma!

Kram
2014-06-16
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra