Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag äts upp av din..


Tystnad



Dagar går
blir till år

Syret till oss två
äts upp

av din tystnad

Vem av oss
svimmar först

Blir det Du?

eller ..


Helena 2014-06-16




Fri vers (Fri form) av HelenaW
Läst 297 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-06-16 01:11



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Tänk vad tystnad kan vara olika-vilsam eller förödande.Berör
2014-06-25

  Ronny Berk
den känslan så väl förd i text; poesi som berör ...
2014-06-22

  ResenärGenomLivet VIP
Tänk att tystnaden kan vara så olika...mycket bra och tänkvärt...
2014-06-17

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-06-17

  bumerang
Tystnad som talar sitt tydliga språk.
Att andas kan bli stor konst
2014-06-16

  Angel of love
Så väldigt bra skrivet, är en text jag behåller vid mitt hjärta med en bokmärkning.
2014-06-16

    ej medlem längre
Bra text!!! Man frestas lägga till, "woman, free thyself."
2014-06-16

  anits VIP
Bra skrivet dina ord berör!
2014-06-16

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet.
Bristen på kommunikation är kvävande.
2014-06-16

    ej medlem längre

rader som berör
och många kan relatera till ...
2014-06-16

  Carl Mikael Fäldt
Du beskriver så väl!
2014-06-16
  > Nästa text
< Föregående

HelenaW
HelenaW